Senyals de divorci entre el Barça i Qatar

El club blaugrana té tres espònsors alternatius, segons RAC1
Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona
Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

La relació entre el FC Barcelona i Qatar Sports Investment passa pel seu moment més baix des que, amb Sandro Rosell com a president, Qatar Foundation -posteriorment Qatar Airways– es va començar a anunciar a la samarreta de l’equip blaugrana.

Els periodistes catalans Moisés Llorens i Santi Giménez, que informen de l’actualitat del Barça al diari As, publicaven aquest dimarts que els qatarians estan tips de les exigències del Barça i han tancat les portes a la renovació del contracte que s’acaba el 30 de juny. “No els agafen ni el telèfon”, diuen que els ha confessat un directiu del Barça.

Triplet d’alternatives
Segons ha explicat RAC1 aquest dimarts, el FC Barcelona disposa de tres ofertes alternatives a l’esponsorització de Qatar, la renovació de la qual, per bé que encallada, no està descartada oficialment.

Aquestes opcions oferirien quantitats similars a les acordades amb Qatar Airways i deixarien alliberada la samarreta d’entrenament. Segons RAC1, al Barça consideren que la injecció econòmica procedent d’aquestes alternatives seria prou important per no fer patir els comptes de l’entitat.

Els darreres mesos, l’opció que havia sonat amb més força per substituir la línia aèria de l’emirat era Rakuten, el gegant japonès del comerç on line.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari