C’s i PP carreguen contra Junqueras

Arrimadas i Albiol dubten de la seva trajectòria en matèria econòmica i del seu tarannà per negociar amb Madrid
Arrimadas al faristol parlamentari
Arrimadas al faristol parlamentari

Ciutadants entén que el criteri per seleccionar les persones perquè estiguin al capdavant del Govern de Catalunya “no ha estat la seva trajectòria professional i política sinó el compromís amb la independència”.

El nomenament del qual ha parlat més aquest dimecres al Parlament la cap de l’oposició Inés Arrimadas, ha estat el del vicepresident econòmic, Oriol Junqueras: “No se l’ha seleccionat al capdavant del departament de finances per la seva trajectòria en aquesta matèria. Ha fet declaracions del tipus: proposar la paràlisi de l’economia catalana“.

“Dubto molt que el senyor Junqueras pugui tenir el tarannà de negociació amb el Govern d’Espanya. I més tenint en compte la dificultat enorme per accedir al crèdit”, ha explicat la portaveu de C’s.

Arrimadas també ha carregat contra l’àrea d’Exteriors del Govern, perquè “no té competències” en la matèria. “L’única cosa que volen és suport a la seva causa, i de moment, no han tingut molta sort”.

Per al portaveu del PP, Xavier Garcia Albiol, l’Executiu que ha explicat Puigdemont també va coix en matèria econòmica per “posar al front una persona que té el gran mèrit de deixar l’Ajuntament de Sant Vicens dels Horts amb l’atur més alt de la comarca”.

El PSC, segons ha dit Miquel Iceta en el seu torn, considera que Puigdemont “ha tingut poc a veure” en la configuració del Govern i que els nomenaments “responen més a equilibris interns en el grup de Junts pel Sí”.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari