CCOO culpa Endesa de l’incendi d’Albinyana

El foc és "conseqüència directa" de no haver invertit en manteniment, denuncia el sindicat
incendi albinyana
incendi albinyana

L’incendi forestal que es va declarar el passat 6 de gener al municipi d’Albinyana (Baix Penedès) és “conseqüència directa de la manca d’inversió en el manteniment de la xarxa de distribució d’energia elèctrica per part d’Endesa“, denuncia CCOO.

Aquest sindicat assegura que les incidències i avaries que sovint provoquen els fenòmens meteorològics s’evitarien amb un manteniment preventiu adient i culpa Endesa d’haver precaritzat les condicions laborals en un sector estratègic fins a un extrem “insostenible”.

En aquest sentit, CCOO assenyala que s’han destruït més del 50% dels llocs de treball els darreres tres anys i que s’han efectuat retallades en les condicions de les contractistes d’Endesa perquè els contractes de manteniment fossin rendibles.

CCOO atribueix a aquest “inframanteniment” les avaries que posen en perill la seguretat del servei i del medi ambient i recorda que el 2009 va tenir lloc una incidència de característiques similars a la mateixa zona.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari