Pla urbanístic ‘sine die’ a BCN World

El director de l'Incàsol assegura que la tramitació no s'ha aturat mai
Bcn World
Bcn World

BCN World, un dels punts més delicats de la negociació de Junts pel Sí amb la CUP i un dels projectes més controvertits impulsats els darrers anys, no ha vist aturat en cap moment la tramitació del seu pla urbanístic, afirma Damià Calvet, director de l’Institut Català del Sòl (Incasòl), publica el Diari de Tarragona.

Calvet, principal responsable del pla, assenyala que “Formalment, continuem igual que abans de la proposta d’acord. El PDU [pla director urbanístic] està en fase d’aprovació provisional i el concurs de llicències entre els prequalificats es troba a la segona fase, segons les bases publicades el 10 de setembre”.

Tanmateix admet que l’aprovació provisional del PDU d’aquest macrocomplex pateix un retard i el més probable és que no es compleixi la previsió governamental: tenir-lo enllestit aquest mes de gener. Calvet diu que “no tenim cap data prevista”. Fonts properes al projecte citades pel Diari de Tarragona indiquen que es podria enllestir cap a finals del febrer.

En el sentit exposat per Calvet, l’Ajuntament de Vila-seca ha remarcat que “no hi ha paralització ni marxa enrere, que ningú s’alarmi”. Però sobre el futur del projecte hi tindran molt a dir les més que probables eleccions que se celebraran el març: convergents i socialistes, clarament a la baixa, van ser els grans defensors del macroprojecte al Parlament.

Potser per això l’alcalde convergent de Salou, Pere Granados, demana “celeritat”. En declaracions recollides pel mateix diari, exposa que lluitaran “fins al final” per veure BCN World fet realitat. Justificant-lo per la necessitat de dinamitzar l’economia i crear llocs de treball, Granados assegura que “si hem de fer mobilitzacions, les farem, i assenyalarem amb el dit tots els partits que no estan a favor de BCN World perquè la ciutadania ho sàpiga”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari