La Grossa no s’enlaira

Se sorteja, amb mesures anti-fiasco, havent-se venut un 60% dels números
grossa
grossa

Amb unes vendes xifrades en 23 milions d’euros, la Grossa de cap d’any se sorteja aquest 31 de desembre després que s’hagin venut un 60% dels seus bitllets i que els organitzadors s’hagin assegurat que no es repetirà el fiasco de l’any passat, quan el primer premi -100.000 euros per bitllet- va quedar desert.

El nou sistema de distribució aplicat enguany, 80.000 números en comptes de 100.000, incrementa les possibilitats de rebre premi i garanteix que tots els premis tindran guanyador: la Generalitat es va assegurar que es distribuïen des del principi 20 sèries completes de cada número.

En qualsevol cas, en el seu tercer any consecutiu, la Grossa sembla estancada. L’any passat va totalitzar 24 milions en vendes i fonts del Departament d’Economia citades per EFE assenyalen que l’objectiu és igualar aquella xifra.

Segons ha assegurat la secretària d’Hisenda i directora general de Tributs i Joc de la Generalitat, Elsa Artadi, hi ha molta compra de participacions a darrera hora. La Generalitat ha ampliat el termini per adquirir-ne, que havia de concloure aquest dimecres.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari