El cònsol es consola

La vida alegre del representant dels Emirats Àrabs Units a Barcelona provoca la seva fulminant destitució i el tancament de la legació diplomàtica
consol eau
consol eau

Des del passat mes de gener, Barcelona s’ha quedat sense consolat dels Emirats Àrabs Units (EUA). Aquesta legació diplomàtica ha tingut una vida efímera, malgrat la importància estratègica de les relacions econòmiques entre Catalunya i aquesta federació de set emirats àrabs (Abu Dhabi, Dubai, Ras al-Khaimah, Sharjah, Fujairah, Ajman i Umm al-Qaiwain).

El consolat va ser inaugurat el mes de novembre de 2012, al carrer Balmes, 7, de Barcelona i, ha tancat portes al cap de poc més de dos anys. Segons ha pogut saber EL TRIANGLE, l’escandalosa vida privada del responsable de la representació diplomàtica, Sultan Ali Sultan Al Harbi, ha precipitat la seva clausura.

El ‘paradís’ terrenal
El cònsol Sultan Ali Sultan Al Harbi va arribar a Barcelona procedent de l’ambaixada dels EAU a Suècia, on era l’encarregat de negocis. La seva propensió a la vida alegre va enutjar l’ambaixadora, Najla Alqassimi, d’estricta moral religiosa tradicionalista, que va precipitar el seu trasllat.

Assignat a l’Estat espanyol, va rebre l’encàrrec d’obrir la legació diplomàtica a Barcelona. I a la capital catalana, Sultan Ali Sultan Al Harbi hi va trobar el “paradís” terrenal. En companyia del seu inseparable xofer i a bord del Mercedes amb matrícula CC 26001, el cònsol es va convertir aviat en un entusiasta de la “calenta” nit barcelonina.

Va començar a freqüentar la discoteca Opium Mar, del Passeig Marítim, i es va fer habitual de la zona VIP, on es relacionava amb les prostitutes d’alt standing (els preus dels serveis van dels 1.500 euros als 3.000 euros) que hi “pesquen” clients.

A més del local dels germans Bordas -un d’ells, Javier, és directiu del FC Barcelona i puntal de la junta de Josep Maria Bartomeu-, el cònsol alegre també va descobrir aviat els bars del veí Port Olímpic.

En especial, segons ha pogut saber EL TRIANGLE, es va convertir en client dels locals d’ambient àrab Al Jaima i Al Khalija, on hi acostumava a anar en companyia del grupet d’amics de festa que ben aviat va fer a la capital catalana.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari