L’Ajuntament de Barcelona farà un ple sobre els Jocs d’Hivern

CiU, PSC i ERC obliguen Colau a debatre sobre la retirada de la candidatura
sarkozy
sarkozy

La retirada de la candidatura de Barcelona-Pirineus per acollir els Jocs d’Hivern del 2026 va rebre les crítiques de bona part dels partits de l’oposició al Govern que lidera Ada Colau.

Joaquim Forn, Alfred Bosch i Jaume Collboni, en representació de CiU, ERC i el PSC, respectivament, han presentat aquest divendres, en una roda de premsa conjunta, la primera mesura fruit de la unió dels discrepants amb relació a les decisions del nou Govern de la ciutat. Aplegant els seus vots -19-, aquestes formacions forcen la convocatòria per part de Colau d’un pla extraordinari sobre la retirada de la candidatura, que jutgen precipitada.

Forn vol consens i “refermar el paper de Barcelona” com a capital catalana; Bosch es mostra partidari de reconsiderar la candidatura i l’oportunitat que representa en termes de creació d’ocupació; i Collboni reclama un debat ampli i la formació d’una comissió d’estudi.

El primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, va argumentar la retirada de la candidatura dient que no era una prioritat de la ciutat ni un objectiu del nou equip de Govern, i indicant que no estava avalada per un consens generalitzat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides