Seroux es referma davant la Justícia sobre el Júnior i Piqué Vidal

Els involucra en un pla de blanqueig massiu a Panamà
pique vidal
pique vidal

El broker francès François Seroux s’ha refermat davant la jutgessa aquesta setmana en la denúncia que va presentar el gener a la UDEF sobre una trama internacional de blanqueig de capitals en la qual implicava com a figura clau Joan Piqué Vidal, l’advocat de Jordi Pujol en el cas Banca Catalana, i Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l’expresident de la Generalitat, publica Economia Digital.

Segons Seroux, rere la milionària captació de capital procedent d’empresaris i inversors catalans per obtenir una gran obra portuària a l’entrada atlàntica del Canal de Panamà hi havia, en realitat, una operació de blanqueig de més de 250 milions de dòlars procedents de paradisos fiscals.

Aquest pla, segons la seva primera confessió, tenia com a líder Jordi Puig Godes, germà del conseller Felip Puig, i comptava amb la participació del seu soci, Jordi Pujol Jr.

Pel que fa al conseller Puig, el mateix digital relata que Seroux ha matisat davant la jutgessa les seves paraules sobre ell: en concret, va declarar que es va reunir dos cops amb ells per parlar d’inversions a Barcelona però que Puig no es va referir a ‘mossegades’ o suborns, sinó que va emprar l’expressió “això tindria unes despeses”.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari