Desnonat per haver de tornar 32.000 euros per un préstec de 4.000

Un veí de Madrid no pot pagar un prestador que acumula querelles per estafa
Desnonament al domicili d'Umberto
Desnonament al domicili d'Umberto

Umberto, un veí de Madrid, ha estat desnonat aquest dilluns per no poder tornar els 32.000 euros que li demanava Antonio Arroyo, un prestador que acumula diverses denuncies per estafa, després d’haver-li’n deixat 4.000.

Malgrat que hi ha interposada una demanada per estafa per part de l’afectat, ningú ha pogut parar aquesta vegada el desnonament. En declaracions a l’agència Europa Press, Umberto ha lamentat la situació: “Si hi hagués justícia hauria guanyat de carrer”.

Des de la Plataforma Stop Desnonaments, un portaveu ha explicat que l’acció de treure l’afectat del seu domicili s’ha efectuat “amb violència” per part de la policia, que ha tret Umberto “a la força”. “Pensàvem que si explicàvem la situació i ensenyàvem la documentació aturarien el desnonament fins que el resolgués la demanada penal”, ha indicat l’activista de la Plataforma, que ja busca un habitatge perquè l’afectat no es quedi al carrer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides