El Whatsapp de Legaz i la migdiada d’Arturo Fernández

Brollen noves perles del vodevil del 'petit Nicolás'
jaime garcia legaz
jaime garcia legaz

En les darreres hores, han aparegut evidències de l’estreta relació de Francisco Nicolás Gómez Iglesias amb dues destacades figures públiques. D’una banda hi ha el president de la patronal madrilenya, Arturo Fernández, qui va fer una migdiada al xalet que el jove gaudia al barri d’El Viso. D’una altra, trobem l’intercanvi de missatges via Whatsapp entre el ‘petit Nicolás’ i Jaime García-Legaz, revelat per El Confidencial.

Els VIP contactats pel polèmic jove estan preocupats per la possible existència de vídeos que provarien els tractes assolits al citat xalet d’El Viso, assegura Eldiario.es. El mateix digital ha publicat la foto de Fernández clapat al sofà de Francisco Nicolás. Una portaveu del cap dels empresaris madrilenys ha reconegut la presència de Fernández allà per “fer una xerrada a joves amics de Nicolás sobre esperit empresarial”. “Una trobada ingènua, no de negocis”, ha especificat.

Com a amics
Pel que fa a les comunicacions amb el secretari d’Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, posen de manifest un contacte habitual i directe entre tots dos que va servir el jove per ascendir socialment, fins a assolir altes instàncies polítiques i econòmiques, i territoris com la llotja del Santiago Bernabéu. El Confidencial ha publicat tres d’aquestes comunicacions, en les quals queda clara la proximitat entre els interlocutors. En una d’elles, el ‘petit Nicolás’ fa conya dient que ha somiat amb ell i García-Legaz respon que això vol dir que el faran ministre. En una altra, el jove diu que ha d’explicar-li moltes coses i el secretari d’Estat respon que si són models que el volen conèixer, que “ho imaginava”.

García-Legaz ha admès que el va conèixer abans d’assumir el seu càrrec a Comerç, quan s’encarregava de la Secretaria General de FAES, però només ha reconegut haver coincidit amb ell, molt breument, en una trobada en un bar per respondre, suposadament, a la insistència del jove. Suficient, sembla, com per signar una carta de recomanació a favor d’ell perquè pogués estudiar a l’Instituto de Empresa, com destapava aquesta setmana Vozpópuli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides