La seu del PP es tenyeix de negre

Hisenda eleva a 1,7 milions el cost de les reformes del carrer Gènova pagades sense declarar
Seu de Gènova
Seu de Gènova

L’Agència Tributària ha elevat a 1,7 milions d’euros els diners en negre que suposadament va pagar el Partit Popular per les obres de reforma de la seva seu nacional del carrer Gènova, a Madrid. Constata que va pagar 750.095 euros al 2006 procedents de “fons aliens al circuit econòmic legal” les obres a la planta baixa.

L’informa, al qual han tingut accés diversos mitjans i agències, inclou diferències de facturació de 211.160 euros a la segona planta, 256.426 milions a la tercera, 217.879 a la quarta i 274.880 a la cinquena. Si se sumen aquestes quantitats i s’hi afegeix la despesa de la planta baixa eleva la factura a 1,7 milions d’euros.

Segons Hisenda, “l’existència de dues certificacions finals per a algunes obres de reforma, la diferència de les quals no figura consignada en cap factura, implicaria que no es va repercutir sobre les mateixes” l’IIVA. De la mateixa manera, les quantitats percebudes “fora del circuit de facturació no es van integrar en el resultat comptable” dels exercicis corresponents, amb la qual cosa no van quedar “subjectes a tributació per l’impost de Societats”.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari