Mas lluitarà contra els corruptes “siguin qui siguin”

El president es compromet també a perseguir les "irregularitats, vinguin d'on vinguin"
Mas Parlament
Mas Parlament

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat aquest dilluns el discurs d’obertura del curs polític per afirmar, des del Parlament, la “determinació del Govern de la Generalitat de “lluitar contra els corruptes vinguin d’on vinguin i siguin qui siguin“. L’Executiu, ha afegit, també “lluitarà contra les irregularitats vinguin d’on vinguin i les faci qui les faci”.

Mas ha recordat la posada en funcionament del portal web de transparència, que ha obtingut “la màxima puntuació sobre les sis àrees analitzades a Espanya”. I ha destacat el Codi de bones pràctiques per al personal de l’administració pública i el projecte de llei de contractes del sector públic de Catalunya. “Posarem a disposició dels ciutadans qualsevol contracte adjudicat a la contractació pública i un informe d’avaluació final de tots els contractes adjudicats”, ha dit el president, sobre un projecte aglutinador que vol incorporar òrgans importants com l’ajuntament de Barcelona i fins a integrar totes les administracions publiques de Catalunya.

“Després de 35 anys de pacte constitucional ens trobem en una via en què perdem recursos, és a dir, en una via morta, que no porta enlloc”, ha dit Mas, per avançar que si el 9-N no es pot votar “amb garanties democràtiques” el més probables és que dissolgui el Parlament i avanci unes eleccions, que serien plebiscitàries.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari