Moragas instigà Vicky Álvarez a destapar el cas Pujol

En dóna fe la publicació dels missatges entre el cap de Gabinet de Rajoy i l'examant de Pujol Ferrusola
Sense títol
Sense títol

Missatges SMS publicats aquest divendres per Vozpópuli i eldiario.es destapen les maniobres de l’actual cap de gabinet de Mariano Rajoy, Jorge Moragas, per fer esclatar el cas Pujol. La seva interlocutora era una antiga companya d’institut, Vicky Álvarez, examant del primogènit de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol Ferrusola.

Moragas, des del 20 d’agost del 2012 i durant mesos, va operar com a instigador de la denúncia. “Si donessis una entrevista i ho expliquessis tot, salvaries a Espanya i jo et faria un monument. petonet”, va escriure Moragas, tot intentant persuadir Álvarez de revelar públicament les escandaloses activitats dels Pujol.

Un mes després de la declaració d’Álvarez davant la policia, Moragas li va preguntar què havia fet i ella va respondre: “Allò que em vas demanar”. I el polític popular va respondre “Uauuu! Jo et faré un monument al teu cos”. Des del PP s’havia negat fins ara la coneixença dels moviments de diner negre per part dels Pujol.

De la mà de Moragas
Aquest dijous, la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, va coincidir amb l’editor d’EL TRIANGLE, Jaume Reixach, a Las mañanas de Cuatro i va reconèixer que el mateix Moragas li va demanar que es trobés amb Vicky Álvarez.

En canvi, Sánchez-Camacho va negar haver sabut que s’efectuaria la gravació de la seva conversa amb Álvarez durant el dinar de totes dues a La Camarga (juliol del 2010), com assegura el cap de l’agència Método 3, Francisco Marco.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari