Independència en venda

Alguns escocesos posen la seva papereta de la consulta a la venda a eBay
Escocia
Escocia

Aquesta és la meva petita aportació a la història del Regne Unit! És el meu “Si o No” al referèndum de setembre. Personalment tot això no m’importa absolutament res. (…) Aquest vot no canviarà les nostres vides, així que he decidit no expressar la meva opinió, sinó la vostra. Feliç subhasta!”. Aquest és el text que acompanya la venda d’un vot per a la consulta prevista a Escòcia per al pròxim 18 de setembre. Segons Business Insider, un venedor de Glasgow ha posat el seu vot a la venda per 1.31 euros amb el compromís de votar allò que el comprador vulgui.

En declaracions a STV, la policia d’Escòcia ha confirmat que estan investigant la venda de vots del referèndum a eBay: “Els nostres dispositius policials seran adequats. La prioritat de la policia és garantir la seguretat pública. Respondrem a qualsevol problema que pugui sorgir. Estem investigant aquest incident i per tant no puc comentar quines seran les nostres conclusions”.

En aquest moment, el referèndum del 18 de setembre, on es decidirà si Escòcia vol seguir formant part del Regne Unit, està més apretat que mai. Els últims sondejos parlaven d’entre un 47 i un 49% a favor per uns 51-53% en contra.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari