Oferta de Panrico a Sta. Perpètua: menys acomiadats, però a la carta

CCOO avalua el nou escenari, mentre la CGT denuncia un xantatge
panrico
panrico

L’oferta que la direcció de Panrico ha plantejat aquest dijous, arran de la sentència de l’Audiència Nacional que salva la major part de l’ERO, obre un nou escenari en el conflicte laboral amb els seus treballadors a Catalunya. Consisteix a reduir els acomiadaments a Santa Perpètua de Mogoda de 133 a 80 a canvi, això sí, de poder decidir qui es queda i qui marxa, de fer fora el comitè d’empresa i que els treballadors retirin demandes i recursos.

Aquestes contrapartides exigides per Panrico, que inclourien a més el vet a sortides voluntàries, són justificades per l’empresa per criteris d’eficàcia i eficiència. Des de CGT, en canvi, s’assenyala que es vol eliminar els treballadors més combatius mitjançant “un xantatge“. La direcció del sindicat majoritari a Panrico, CCOO, per la seva part, avalua durant el matí d’aquest divendres la situació i encara no ha adoptat un posicionament en el nou escenari, segons han declarat fonts d’aquest sindicat a EL TRIANGLE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides