Quins dos germans valencians fan fortuna a la Catalunya sobiranista?

brauli duart
brauli duart

Brauli i Artur Duart. El primer ha arribat a la presidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), des d’on manega els sucosos contractes d’externalització de TV3 i Catalunya Ràdio, que li confereixen un enorme poder de decisió sobre el sector audiovisual de Catalunya, sempre amorrat a la “menjadora”.

El segon és el president executiu de Magma Cultura, que s’ha convertit en l’empresa més “mimada” per les institucions convergents. Entre els últims contractes que ha aconseguit hi ha el de l’oficina tècnica del Tricentenari, amb una adjudicació de 932.896,36 euros de Presidència de la Generalitat, i el de la gestió del castell de Montjuïc, amb una aportació de l’Ajuntament de Barcelona d’1,8 milions d’euros. Aquest segon contracte està envoltat de moltes ombres, tota vegada que s’ha fet sense concurs i implica, a més, que l’accés al castell de Montjuïc hagi passat a ser de pagament, una polèmica decisió que no és compartida per la resta de grups municipals de l’Ajuntament.

Parlarà La Vanguardia de les tèrboles adjudicacions convergents a l’empresa d’Artur Duart? Ah, no! Brauli Duart ha adjudicat al Grup Godó l’escandalosa externalització del departament comercial de TV3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides