La Infanta tornarà a ser imputada

El jutge Castro summa proves que la Infanta va pagar les seves despeses amb diners provinents de Nóos
Sense títol
Sense títol

El titular del jutjat d’instrucció número 3 de Palma, José Castro, que investiga el cas Nóos, prepara la imputació de la Infanta Cristina després de conèixer que ella era qui utilitzava una targeta de la societat que compartia amb el seu marit, Aizoon, els fons de la qual provenien dels diners adquirits il·legalment per Nóos, l’empresa que el Duc de Palma compartia amb Diego Torres.

La infanta hauria disposat de 150.000 euros per a despeses personals a través d’aquesta targeta, de la qual era titular al costat d’Iñaki Urdangarin. Els diners van ser ingressats mitjançant dues transferències de 125.000 i 25.000 euros. Aizoon operava com una societat pantalla, segons l’Audiència de Mallorca, amb l’objectiu de defraudar diners il·lícits provinents de l’Institut Nóos. Aizoon és una societat que no tenia ni personal ni estructura empresarial. El seu domicili fiscal es va situar al palauet dels Ducs de Palma del luxós barri barceloní de Pedralbes, pel qual cobraven un lloguer que va ser revocat per Hisenda en considerar-ho il·legal.

La Infanta ha disposat d’aquests diners en el compte des de l’any 2006 i des de llavors els ha utilitzat per pagar tot tipus de despeses, des de comprar cançons a iTunes a pagar sopars a restaurants de Barcelona o adquirir articles de papereria. El BBVA ha facilitat aquestes factures al jutge Castro, qui les utilitza com a proves per demostrar que la Infanta utilitzava regularment aquests diners i que, per tant, també estava implicada en Aizoon. A les factures del BBVA es veu clarament el nom de la Infanta Cristina de Borbó i Grècia al costat de la SL Aizoon.

Amb aquestes noves dades, el jutge Castro està preparant novament la imputació de la Infanta Cristina, després que el passat mes de maig la Fiscalia Anticorrupció recorregués la imputació per part del jutge, en una acció sorprenent, i l’Audiència de Palma acceptés el recurs del Ministeri Fiscal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.