La jutgessa investiga la connexió entre Sánchez-Camacho i José Zaragoza

Què conté el disc dur de la gerent del PSC, Lluïsa Bruguer, incautat per la polícia? En el partit socialista estan tranquils: res important
José Zaragoza
José Zaragoza

El passat 19 de juliol agents de la policia espanyola es van presentar a la seu del PSC, al carrer Nicaragua de Barcelona, per ordre de la jutgessa Elisabet Castelló, que dirigeix, provisionalment, el jutjat número 14. No es tractava d’un registre: venien a emportar-se concretament l’ordinador de la gerent del partit socialista, Lluïsa Bruguer, el nom del qual apareixia referenciat en uns missatges creuats per la detectiu Elisenda Villena, que va dirigir l’operatiu de l’enregistrament del dinar a La Camarga entre Alicia Sánchez-Camacho i Vicky Álvarez, l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, el 7 de juliol de 2010.

 

En la seva declaració davant la magistrada Elisabet Castelló, el passat 24 de juliol, Lluïsa Bruguer va admetre que el PSC havia encarregat i pagat diversos treballs a Método 3, consistents en la “neteja” dels seus despatxos al carrer Nicaragua i a la Diputació de Barcelona, però no l’arxifamós enregistrament de Sánchez-Camacho.

 

Fins ara, la reconstrucció més versemblant dels fets és que la presidenta del PP de Catalunya va advertir amb antelació el seu amic José Zaragoza, exsecretari d’Organització del PSC, de la data i l’hora del seu dinar amb Vicky Álvarez i que ell hauria encarregat a Método 3 que procedís a la gravació de la conversa.

 

Demostrar amb proves aquesta versió és la tasca que encamina l’actuació de la magistrada Elisabet Castelló i dels fiscals anticorrupció adscrits al sumari, Fernando Bermejo i Emilio Sánchez-Ulled. No obstant això, i pel que ha transcendit fins ara, sembla que serà molt difícil corroborar aquesta hipòtesi, apuntada verbalment per diversos testimonis d’aquest afer.


MÉS INFORMACIÓ A LA VERSIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari