Cortina de fum del PP amb el #Camargate

Els populars demanen una comissió d'investigació però van rebutjar fa 10 dies la compareixença de Sánchez-Camacho
Título de la imagen
Título de la imagen

La imputació de la gerent del PSC en el cas d’espionatge polític ha donat ales al PP, que ha vist un camí per carregar contra els socialistes per la seva suposada implicació amb l’empresa Método 3 i la gravació del dinar que Sánchez-Camacho va mantenir amb l’examant de Pujol Ferrusola.

El portaveu popular, Enric Millo, ha demanat aquest dissabte la creació d’una comissió d’investigació al Parlament perquè compareguin els noms dels presumptes implicats. El diputat ha fet una crida als partits perquè, “si no tenen res a amagar”, votin a favor perquè tiri endavant la comissió.

Però no fa ni dues setmanes que la comissió d’Assumptes Institucionals, on ja va comparèixer un dels suposats implicats en les espies, l’exdirector de serveis penitenciaris, el convergent Xavier Martorell, va aprovar les compareixences de dos dels protagonistes del #camargate: la mateixa Camacho i el diputat del PSC, José Zaragoza.

L‘acord perquè els dos implicats s’expliquin a la Cambra només va comptar amb el rebuig del PP, que aleshores va titllar d'”indecent” que es forcés la compareixença Camacho, a qui consideren la “víctima” de l’entramat.

El PP ha disparat aquest dissabte contra el PSC i CiU perquè donin explicacions. Però el principal implicat convergent, Xavier Martorell, ja va negar a la cambra les acusacions sobre l’encàrrec d’informes sobre partits polítics, i Zaragoza ja té previst comparèixer.

L’actual primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, a qui el PP ja ha responsabilitzat en part de les escoltes i ha demanat que “no s’amagui rere la presumpció d’innocència”, ha descartat aquest mateix dissabte donar explicacions a la cambra. “No sé què aportaria que jo comparegui al Parlament”, ha replicat.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari