La “comèdia” de Duran desespera a Convergència

Des de CDC es considera excessiva la escenficació de la cúpula d'Unió per anunciar que Duran seguirà com a secretari general de CiU
Duran Lleida
Duran Lleida

Ningú dubtava que Josep Antoni Duran i Lleida continuaria de secretari general de CiU, ni des de les files d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ni tampoc els convergents que tan l’han criticat per la seva actitud poc combativa en el procés per la consulta sobre la independència de Catalunya

 

Duran i Lleida seguirà com a número dos de CiU per evitar “obrir un procés d’inestabilitat” en un moment tan delicat pel país, segons va acordar per unanimitat la comissió executiva d’UDC en una reunió en què únicament es va tractar aquesta qüestió. Sorprenentment, alguns dirigents d’Unió que havien amenaçat dies enrere amb la retirada de Duran, molestos per les crítiques dels socis de federació, després van assegurar que fan un favor al país conservant el seu líder a la secretaria general de CiU.

 

En declaracions públiques, dirigents de CDC com Lluís Corominas han senyalat que la decisió de la permanent d’Unió “reforça” a la federació i els “cohesiona”, però, en privat, altres parlamentaris retreuen als seus socis d’UDC i, en especial, a Duran un “excés de teatralitat”. Fins i tot, un històric convergent parla de “comèdia” tot i que, en aquests moments, ningú està per tirar més llenya al foc en les tensions internes de CiU

 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ EN PAPER DEL SETMANARI EL TRIANGLE

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari