¿Qué agradecimiento muestra Jaume Roures hacia TV3?

roures tv3 mes 324
roures tv3 mes 324

Jaume Roures, màxim factòtum del grup audiovisual Mediapro, deu molt a TV3, on va treballar durant onze anys a la secció d’esports, abans de fundar l’any 1994 la seva pròpia empresa, juntament amb el seu company Tatxo Benet, també extreballador de la televisió catalana. Des dels seus inicis, Mediapro va tenir TV3 com un dels seus principals clients i la televisió pública ha pagat, durant aquests 25 anys, desenes i desenes de milions d’euros a l’empresa de Jaume Roures i Tatxo Benet, constituint una pedra d’escàndol entre els treballadors de Sant Joan Despí i altres empresaris del sector audiovisual, que han assistit indignats a aquest favoritisme.

Però Jaume Roures no té pietat en els negocis i ha clavat una mossegada a la mà que li va ensenyar a fer els primers passos en el món de la televisió i que li ha donat de menjar durant anys. El motiu: la supressió del magazín Tarda oberta, estrenat a TV3 el 4 de setembre del 2017 i que va ser retirat d’antena el 3 de febrer del 2018. En aquella època, la televisió catalana estava ofegada financerament pels canvis en la tributació de l’IVA i va haver d’imposar severes retallades pressupostàries que van afectar, també, l’espai que produïa Mediapro, que només va emetre 89 dels 217 programes contractats.

En comptes d’adoptar una actitud comprensiva amb la televisió on va treballar durant 11 anys i que, des del 1994, li ha omplert les butxaques amb contractes milionaris de tota mena, Jaume Roures va decidir portar TV3 als jutjats per reclamar que li paguessin la totalitat dels programes de Tarda oberta que es va haver de rescindir per les dificultats financeres de la televisió pública catalana. Ara, el jutjat mercantil n. 2 de Barcelona ha donat parcialment la raó a Mediapro i TV3 li haurà de pagar una indemnització de 200.045,49 euros (Jaume Roures en reclamava 265.791,40).

Realment, s’ha de tenir fetge per –amb tot el llarguíssim i escandalós historial de les relacions empresarials Mediapro/TV3- denunciar la supressió d’un programa als jutjats. Però ja se sap: Jaume Roures no té cor, només negocis.   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deja un comentario

Notícies més llegides