La privatització dels hospitals de Madrid en mans sospitoses

El marit d'una consellera del Govern de Cospedal serà el jutge que decidirà sobre la privatització d'hospitals de Madrid
Cospedal
Cospedal

Una decisió polèmica i sospitosa. Així es pot qualificar la decisió del president de la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), Gerardo Martínez Tristán, d’ordenar que tots els recursos presentats conta la mesura de privatitzar els hospitals de Madrid siguin analitzats per una instància controlada per ell.

 

Aquest magistrat és el marit de la consellera de Foment del Govern de Castella La Manxa, Marta García de la Calzada, presidit per la dirigent popular María Dolores de Cospedal.

 

L’Associació de Facultatius Especialistes de Madrid (AFEM) ha penjat a la seva pàgina web la resolució judicial del jutge que presideix aquesta sala del TSJM. En aquest document el magistrat Martínez Tristán senyala que ha pres aquesta decisió perquè hi ha diversos recursos presentats en diferents seccions de la Sala, i considera que s’han dictat resolucions “contradictòries”.

 

Per tant, serà aquest jutge i marit d’una consellera de Cospedal qui decidirà sobre els recursos presentats contra el pla de privatització de fins a sis hospitals madrilenys – Infanta Sofía, Infanta Leonor, Infanta Cristina, del Henares, del Sureste i del Tajo- aprovat per la conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid el passat 30 d’abril.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari