El PP demana la dimissió de García Ortiz per les ordres a favor de l’amnistia als fiscals

"Que no oblidi que a ell ningú l'amnistiarà", diu

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, en una roda de premsa a Madrid (Premsa PP)

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha demanat aquest divendres la dimissió del Fiscal General de l’Estat, Álvaro García Ortiz, per les seves ordres als fiscals del procés al Tribunal Suprem demanant-los que es posicionin a favor d’amnistiar delictes de malversació.

“El Fiscal General no es pot situar per sobre de la llei, ha de defensar el compliment de la llei, que no oblidi que a ell ningú l’amnistiarà per molt que vulgui recolzar al govern espanyol en què l’amnistia sigui per a tots al marge de la legalitat”, ha dit en declaracions al Congrés. “Només li queda una sortida: la dimissió immediata”, ha afirmat abans de reclamar-li que ho faci per decòrum.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari