Aragonès demana a Bolaños “celeritat” i “objectivitat” en l’aplicació de l’amnistia

El president en funcions i el ministre de Presidència s'emplacen a fer "seguiment" de la norma

El president Aragonès amb el ministre Bolaños

Pere Aragonès ha conversat aquest divendres per telèfon amb Félix Bolaños i li ha demanat “celeritat” i “objectivitat” en l’aplicació de la llei d’amnistia.

El president en funcions de la Generalitat i el ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts han coincidit a celebrar la fita de l’aprovació de la norma i a reconèixer la “bona feina” feta per totes les parts, segons indiquen fonts de la Conselleria de Presidència.

També han coincidit en la “importància” d’aplicar-la “en els termes aprovats”. Aragonès ha explicat a Bolaños les actuacions aprovades dimarts pel Govern per dur a terme “de manera urgent” en els casos afectats per la llei d’amnistia, com ara les multes per la llei orgànica de seguretat ciutadana.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari