Què hi posa al teu DNI?

Joan Coscubiela
Joan Coscubiela

El polític i sindicalista català Joan Coscubiela preguntava l’altre dia per mitjà de la xarxa social X al també polític i periodista Antonio Baños: “El teu DNI i el teu passaport quin estat de la UE l’ha expedit?”. La pregunta, una versió ampliada del famós “què hi posa al teu DNI?”, venia a tomb de la polèmica sorgida entre ambdós per una reflexió de Coscubiela sobre el retorn de Carles Puigdemont: “La setmana que ve ofereix un escenari molt propici a sorpreses. Puigdemont pot tenir la temptació de tornar a Espanya per fer un triple. Celebrar amnistia apropiant-se del mèrit, fer campanya per a les europees i escenificar la seva candidatura a la investidura de president”. Un comentari que va ser respost per Baños amb un breu: “Tornar a Espanya…”, que a la vegada ha donat pas a l’interrogant sobre el DNI.

La polèmica no podia acabar aquí. Satisfet per l’enrenou generat, Baños encara afegiria: “Bingo! Què posa al teu DNI! El carnet va ser expedit a Sant Andreu Palomar i el passaport fa anys que el tinc caducat perquè a mi no em paguen dietes per anar a llocs, no com tu a Endesa. Se t’està posant cara de Frente Obrero, camarada”. I al cap d’una estona, tornava a insistir: “Què posa a la teva nòmina?”.

Però Coscubiela ja no ha buscat més brega i s’acaba aquí la polèmica. S’acaba entre els dos, però les xarxes la mantenen viva una estona més, especialment i gràcies a la claca de Baños, que continua atacant a l’exdiputat d’Iniciativa per Catalunya.

(Visited 370 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari