El vot que va faltar en l’aprovació de la llei d’amnistia

La llei d’amnistia es va aprovar definitivament dijous de la setmana passada al Congrés dels Diputats. El recompte final va ser de 177 vots a favor i 172 en contra. Però va faltar un vot, corresponent al de la diputada de Podem per Granada, Martina Velarde, que no va assistir al plenari i tampoc va poder votar telemàticament.

La mateixa Martina Velarde ha aclarit que ella era totalment partidària de l’aprovació de la llei d’amnistia, però que el dia de la votació no va poder ser a Madrid, a causa de la greu malaltia d’un familiar. Va sol·licitar l’exercici del vot telemàtic, però la Mesa del Congrés no l’hi va autoritzar, com sí que va passar amb altres diputats absents aquell dia de l’hemicicle. Martina Velarde és, a més, la secretària general de Podem a Andalusia, i després de l’escissió de Sumar, forma part del grup mixt al Congrés.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari