Aquest dijous és l’últim dia per fer efectiu el vot per correu a les eleccions del 12-M

L'elector ha d'anar personalment a qualsevol oficina de Correus o pot autoritzar una altra persona major d'edat

Oficina de Correus a Barcelona

Aquest dijous 9 de maig acaba el termini perquè les persones que hagin sol·licitat el vot per correu per les eleccions catalanes del 12-M vagin a una oficina de Correus per exercir-lo. Inicialment, el termini acabava el 8 de maig, però es va ampliar un dia més. L’elector ha d’anar personalment a qualsevol oficina i presentar el DNI, el passaport, el permís de conduir o qualsevol altre document vàlid que permeti identificar-lo. Els documents poder estar caducats, però han de ser originals.

Des de Correus, l’elector ha d’enviar la documentació com a correu certificat dirigit a la mesa electoral, un enviament que és gratuït. Si el votant no pot anar personalment a l’oficina de Correus, pot autoritzar una altra persona major d’edat perquè ho faci en nom seu. L’autorització ha d’estar signada pel votant i s’ha d’acompanyar d’una fotocòpia del DNI, el passaport o un altre document oficial que identifiqui el votant.

Durant el dia de la votació, diumenge, Correus entregarà els vots a les meses electorals, i un cop tancats els col·legis, els vots per correu s’introduiran a l’urna per poder començar l’escrutini.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari