Falsa bomba contra el jutge de la trama russa de Puigdemont

El farcell contenia un temporitzador electrònic i una bossa que simulava una càrrega explosiva

Edifici de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet (ACN)

Joaquín Aguirre, el jutge que porta el cas Volhov i també el cas Negreira, ha rebut un fals paquet bomba. Una informació que avança el diari El Mundo i que explica que el titular del jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona el va rebre dijous de la setmana passada, però s’ha fet públic avui.

Era un paquet que contenia un temporitzador electrònic acompanyat d’una bossa que simulava una càrrega explosiva. Segons el diari, l’enviament preocupa i molt les forces de seguretat de l’Estat perquè interpreten aquesta acció com una amenaça per atemorir el jutge.

Aguirre investiga els possibles vincles de Carles Puigdemont i del seu entorn amb Rússia, en el conegut cas Volhov i, d’altra banda, també instrueix el cas Negreira, sobre la presumpta trama de corrupció arbitral amb el Barça com a acusat principal.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari