Ponsatí i Graupera aconsegueixen els avals necessaris per presentar-se al 12-M

La candidatura Alhora assegura que ha superat en més d'un 20% el nombre exigit per la Junta Electoral

Clara Ponsatí i Jordi Graupera

La llista de l’eurodiputada Clara Ponsatí i el filòsof Jordi Graupera ha obtingut els avals necessaris per presentar-se a les eleccions al Parlamen de Catalunya del 12-M per les quatre províncies catalanes. “Quan es van convocar les eleccions, feia una setmana que havíem anunciat que existíem, i ara ja som una realitat: ens presentem” ha declarat Ponsatí.

La candidatura Alhora assegura que una setmana abans de la data límit han aconseguit superar en més d’un 20% el nombre exigit per la Junta Electoral. La recollida va començar el dimecres 13 de març i s’ha fet a través d’una xarxa de més de 600 voluntaris, que han organitzat punts de recollida d’avals en més de 50 localitats.

“Ha estat un esforç heroic per part dels voluntaris a les quatre demarcacions”, ha assegurat Ponsatí, que ha valorat “la dificultat que implica una fita com aquesta en tan poc temps i sense suport institucional, ni estructura, ni finançament de partit”. “Això és una onada que ens ha permès parlar amb milers de persones i entendre les raons per la decepció cap als partits tradicionals,” ha afegit Graupera.

El 23 d’abril, en una conferència al Teatre Borràs, Ponsatí i Graupera tenen previst presentar les línies mestres de la seva llista Alhora que vol “substituir” els partits que “han renunciat a fer la independència”. La candidatura fa una crida a tots els abstencionistes i a tothom que estigui cansat de votar “amb una pinça al nas”. “Una altra política existeix i es diu Alhora”, defensen.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari