Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el “cafè aigualit per a tothom” a un finançament singular “just”

El president català replica al PSC que el fet d'acabar amb el dèficit fiscal no és "cap privilegi"

El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)
El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)

El president de la Generalitat, cel republicà Pere Aragonès, ha preguntat al lider del PSC i candidat socialista a les eleccions del 12-M, Salvador Illa, per què prefereix el “cafè aigualit i descafeïnat per a tothom”, i no la proposta d’un finançament singular com proposa l’executiu català. Durant la conferència d’aquest dilluns al Col·legi d’Economistes, el cap del govern català ha defensat que el finançament singular és “qüestió de justícia” i una “obligació”.

Pere Aragonès ha replicat els socialistes que el fet d’acabar amb el dèficit fiscal no és “cap privilegi”. “Per què els sembla bé mantenir-lo? Per què no podem administrar els nostres recursos com sí que fan al País Basc i Navarra?”, ha preguntat el president de la Generalitat, interpel·lant directament el PSC.

Illa va defensar ahir que ell és “l’únic” possible president de Catalunya que pot aconseguir un finançament “just i efectiu”. En una entrevista a La Vanguardia, el líder del PSC va defensar aquest diumenge que si és president negociarà “amb lleialtat i sense buscar privilegis” la reforma del finançament.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari