La Guàrdia Civil escorcolla la RFEF i la casa de Rubiales

La UCO cerca evidències d'irregularitats en el contracta de la Supercopa a Aràbia, i practica diverses detencions

Luis Rubiales

La Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil ha iniciat aquest dimecres un escorcoll a la seu la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) en una investigació relacionada amb suposats contractes irregulars signats els últims cinc anys i ha practicat diverses detencions, segons han difós fonts de la investigació.

L’operació, dirigida pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Majadahonda (Madrid), en coordinació amb la Fiscalia contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada, té en el punt de mira documentació que havia demanat diverses vegades durant la fase d’institució i que la RFEF no havia lliurat.

En el marc d’aquest operatiu, agents de la Guàrdia Civil també han escorcollat onze domicilis, entre els quals el de l’anterior president de la RFEF, Luis Rubiales, ubicat a Granada, i han detingut Tomás González Cueto, assessor jurídic de la RFEF durante l’etapa de Rubiales.

Aquestes actuacions corresponen a una peça separada secreta de la investigació sobre el contracte que va traslladar a l’Aràbia Saudita la disputa de la Supercopa d’Espanya de futbol, signat per Rubiales i l’exfutbolista del FC Barcelona Gerard Piqué, empresari fundador de l’empresa Kosmos.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari