Junts també presenta una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat

Els postconvergents s'obren a "retirar" l'esmena si el govern català accepta la proposta sobre l'impost de successions

    El portaveu de Junts al Parlament, Albert Batet, durant la sessió de control al govern català (Jordi Garcia Monte / Parlament de Catalunya)

    Junts per Catalunya també ha registrat aquest dilluns, abans de finalitzar el termini, una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos de la Generalitat, segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha confirmat l’ACN. La setmana passada ja van fer el mateix amb la llei d’acompanyament.

    Junts i el govern català han mantingut diverses trobades per parlar dels comptes, l’última el dijous passat, però el principal obstacle ha estat la bonificació del 99% de l’impost de successions que planteja el partit de Laura Borràs i Jordi Turull. De fet, el portaveu de Junts, Josep Rius ha avisat que es tracta d’una esmena “preventiva” i ha dit que estan oberts a “retirar-la” si l’executiu català accepta la seva proposta sobre l’impost de successions.

    Aquest dimecres tindrà lloc el debat a la totalitat al Parlament i han presentat esmenes de retorn Junts, la CUP, els comuns, Vox, Ciutadans i el PP.

    (Visited 61 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari