Els pagesos tallen l’AP-7 a Cambrils en els dos sentits per protestar contra projectes com el Hard Rock o Lotte

Els manifestants tenen previst tallar l'A-7, l'AP-7 i l'N-340 durant 24 hores per demanar aturar projectes com el Hard Rock (entre Salou i Vila-seca) i la construcció de la fàbrica Lotte Enery Materials (a Mont-roig)

Els pagesos tallen l'AP-7 a Cambrils en els dos sentits per protestar contra projectes com el Hard Rock i Lotte (Ariadna Escoda, ACN)
Els pagesos tallen l'AP-7 a Cambrils en els dos sentits per protestar contra projectes com el Hard Rock i Lotte (Ariadna Escoda, ACN).

Una desena de tractors i més d’un centenar de persones s’ha congregat al crit de “Defensem el camp, llaurem el futur” a la Cooperativa de Cambrils (carretera de Montbrió del Camp) aquest diumenge 10 de març. Els agricultors i diverses entitats ecologistes i moviments socials del Camp de Tarragona es mobilitzen contra el model econòmic que promou els mega projectes i a favor del medi ambient i de l’activitat econòmica local.

Els manifestants tenen previst tallar l’A-7, l’AP-7 i l’N-340 durant 24 hores. Amb demandes comunes, especialment la defensa de l’aigua, aquesta manifestació conjunta insta el Govern català, els diferents ajuntaments i altres administracions públiques responsables a aturar projectes com el Hard Rock (entre Salou i Vila-seca) i la construcció de la fàbrica Lotte Enery Materials (a Mont-roig).

Es mobilitzen per defensar la pagesia i la ramaderia, així com altres activitats econòmiques locals i la preservació del medi ambient, les entitats i col·lectius Stop Creuers Tarragona, Aturem Hard Rock, Plataforma Salvem Mont-roig del Camp, Esquerra Independentista del Camp, Unió de Pagesos, Revolta Pagesa, Plataforma Cel Net, GEPEC-EdC, Xarxa Sud, i Casals i Ateneus dels Països Catalans.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari