L’adéu de Jaume Alonso-Cuevillas al Parlament

Un dels homes de màxima confiança de Carles Puigdemont i de Laura Borràs, l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas, ha decidit fer un pas al costat i renunciar a la seva acta de diputat al Parlament de Catalunya. Tot i que quan era estudiant a la facultat de Dret era conegut per ser un abrandat espanyolista, amb el procés es va reconvertir en un exaltat independentista, un fet que li ha comportat substanciosos ingressos, a banda d’una gran notorietat pública.

En un sucós article de comiat publicat al diari El Món, Jaume Alonso-Cuevillas explica alguns detalls del seu pas per la política. Per exemple, que el president Quim Torra li va oferir la conselleria d’Interior o que Jordi Sànchez va intentar vetar-lo per impedir que anés a les llistes de JxCat a les eleccions al Parlament. També explica que Jaume Roures, Jaume Padrós i Lluís Llach el van convèncer perquè acceptés d’encapçalar la candidatura de ­JxCat al Congrés dels Diputats a les eleccions del 2019.

Incardinat en el sector borrasista del partit, Jaume Alonso-Cuevillas ja veu que no té futur a JxCat, i per això ha decidit plegar com a diputat abans que no el facin fora i dedicar-se al seu despatx i a la Universitat.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari