Mascort obre la porta a omplir algunes piscines municipals tot i l’emergència per sequera

No descarta que es puguin omplir si no hi ha cap espai públic climatitzat per refugiar-se de la calor

Piscina de Lloret de Mar (ACN)

El Govern obre la porta que a l’estiu es puguin omplir algunes piscines municipals si es manté l’emergència per sequera. Serien només aquelles que actuïn com a refugi climàtic. Ara mateix, segons el decret de sequera, estaria prohibit, i per això es plantegen flexibilitzar-lo.

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, ha admès en una entrevista a TV3 que treballen en un cens de refugis climàtics que podria incloure les piscines públiques si no hi ha altres espais on protegir-se de la calor en aquella zona. “Podríem estudiar que aquella piscina es convertís en refugi climàtic i es pogués omplir, però per situació normal no”, ha aclarit.

Ara, en la fase 1 de l’emergència, les úniques que es podran omplir són les cobertes i públiques vinculades a equipaments esportius de la Generalitat. La resta no es podran omplir aquest estiu, llevat que se n’aprovi l’ús com a refugi climàtic.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari