Junts respon a ERC que “no és el moment de tenir pressa, sinó de tenir una bona llei d’amnistia”

Josep Rius defensa la pròrroga de quinze dies per "guanyar temps i negociar amb discreció i rigorositat"

Josep Rius

Junts respon a ERC que “no és el moment de tenir pressa, sinó de tenir una bona llei d’amnistia”. Així ho ha assegurat el portaveu i vicepresident del partit, Josep Rius, després que els republicans els hagin demanat “celeritat” aquest dilluns en la tramitació de la norma al Congrés dels Diputats.

Després de la reunió de l’executiva del seu partit, Rius ha defensat la pròrroga sol·licitada pel PSOE a la Comissió de Justícia per a poder “guanyar temps” i poder “negociar amb discreció i rigorositat”. Preguntat sobre possibles solucions fora de la llei d’amnistia, com ara uns indults per a tapar els forats, des del Junst insisteixen que “una amnistia es resol amb la llei d’amnistia”.

Concretament, després de conversar-ho amb Junts, el grup parlamentari del PSOE a la cambra baixa ha demanat a la Mesa del Congrés que ampliï el termini per votar un nou dictamen de la llei d’amnistia, que acabava dimecres. Els socialistes van registrar la petició aquest dissabte amb l’objectiu d’aconseguir més temps per negociar un nou text que permeti el vot afirmatiu dels diputats del partit de Carles Puigdemont a la normativa.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari