ERC reclama a Junts i el PSOE “no demorar més” l’aprovació de l’amnistia

Sans diu que no s'ha de permetre que "les pors d'alguns" facin que la llei no sigui aplicable

    La portaveu d'ERC, Raquel Sans, en roda de premsa (ACN)

    La portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha demanat “celeritat i responsabilitat” a PSOE i Junts per aprovar l’amnistia. En una roda de premsa aquest dilluns a la seu republicana, Sans ha fet una crida perquè els dos partits “no demorin més” l’amnistia: “Com més temps passi, més riscos corre la llei”, ha advertit la republicana.

    “Han passat tres setmanes i seguim on érem”, ha lamentat Sans durant la roda de premsa, en la qual ha constatat que els socialistes i els postconvergents van allargant unes converses que tampoc sembla que avancin. Des d’ERC insisteixen que l’amnistia s’ha d’aprovar i aplicar “al més aviat possible”, ja que “no hi ha possibilitats màgiques” perquè el text sigui més “robust” del que ja és ara.

    “Podem anar fent invents, però si [la llei] no és aplicable, no servirà per a res”, ha advertit la portaveu republicana, que ha remarcat que no es pot permetre que “les pors d’alguns” provoquin que la llei no sigui aplicable. La reclamació d’ERC perquè Junts i PSOE s’afanyin a tancar les negociacions sobre l’amnistia es repeteix després que els socialistes hagin registrat aquest dissabte al Congrés una petició per ampliar el termini per votar un nou dictamen de la llei, i així aconseguir més temps per negociar amb Junts.

    (Visited 32 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari