Bolaños veu “incomprensible” el ‘no’ de Junts a l’amnistia i li demana que el “reconsideri”

El ministre de Justícia confia que els de Puigdemont canviïn de parer ara que la llei torna a comissió

El ministre de la Presidencia, Félix Bolaños, en una atenció als mitjans (ACN)

El ministre de Justícia, Félix Bolaños, ha considerat “absolutament incomprensible” que Junts hagi acabat votant en contra de la llei d’amnistia aquest dimarts al Congrés després que la majoria de PP, PSOE i Vox hagi tombat les esmenes que la formació de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont havia presentat a darrera hora.

“Ha votat en contra d’una llei que ha pactat, que ha votat quatre vegades a favor en la tramitació parlamentària i ha votat ‘no’ de la mà del PP i de Vox, que els volen empresonar i il·legalitzar”, ha criticat en declaracions a la premsa després del ple.

Bolaños ha demanat que Junts “reconsideri la seva posició” ara que la llei torna a la Comissió de Justícia. “Continuem treballant”, els ha dit.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari