El PP creu que “és normal” que González Pons “dubti de la imparcialitat del TC”

Tellado assegura que "hi ha una colonització de totes les institucions de l'Estat per posar-les al servei del PSOE i de Sánchez"

    El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado (Premsa PP)

    El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado, ha justificat el sentit de les manifestacions del vicesecretari general del PP, Esteban González Pons, que ha afirmat aquest dimarts que “el càncer de l’Estat de dret a Espanya és el Tribunal Constitucional (TC)”. González Pons s’ha retractat d’aquestes manifestacions en un comunicat, però aquest dimecres Tellado ha considerat “normal” que es dubti del tribunal.

    En una entrevista a RNE, el portaveu del PP ha afirmat que “hi ha una colonització de totes les institucions de l’Estat per posar-les al servei del PSOE i del govern de Pedro Sánchez“, i que, “per tant, és normal que es dubti de la imparcialitat del Tribunal Constitucional“. De fet, Tellado ha assegurat que “Sánchez hi ha col·locat dos membres del seu govern” i ha assenyalat que el president del TC, Cándido Conde-Pumpido, “prové d’on prové”.

    El PP, ha afirmat el diputat, “combatrà la llei d’amnistia en tots els escenaris: el polític, el judicial i el social al carrer, convocant concentracions com la del pròxim diumenge”, i ho farà sempre “des de la llei”. “Farem el que dins de l’arc parlamentari es pot fer”, perquè “una il·legalitat només es pot combatre des de la legalitat”, ha conclòs Tellado.

    (Visited 30 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari