El Consell Nacional d’ERC aclama Aragonès com a candidat per una segona legislatura

El president assegura que Junqueras "escriurà pàgines glorioses" en un futur

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president d'ERC, Oriol Junqueras, durant el Consell Nacional d'aquest dissabte (Nico Tomás, ACN)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president d'ERC, Oriol Junqueras, durant el Consell Nacional d'aquest dissabte (Nico Tomás, ACN).

El Consell Nacional d’ERC ha aclamat aquest dissabte el president Pere Aragonès per buscar una segona legislatura en les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. El president del partit, Oriol Junqueras, ha lloat que “és el millor president” i “el millor candidat per poder ser president en una segona legislatura”. Ha dit que per ell és “un honor i un orgull” i per això ha reclamat “fer-li confiança quan pertoqui”.

Una confirmació que ha estat rebuda amb aplaudiments de la sala. Per la seva part, Aragonès ha sostingut que cal “culminar la feina” feta i ha volgut “agrair l’oportunitat”. Amb voluntat d’eliminar qualsevol soroll, el cap del Govern ha vaticinat que Junqueras “escriurà pàgines glorioses” de la història de Catalunya en un futur.

En la seva intervenció en obert davant del Consell Nacional, celebrat aquest dissabte al centre de Barcelona, Oriol Junqueras ha defensat que Catalunya ha aconseguit “coses extraordinàries” i que està “preparada per afrontar els reptes” perquè “té el millor Govern possible, que treballa cada dia per fer-ho possible, que està compromès a afrontar tots els reptes”. En aquest context ha revalidat la confiança en Pere Aragonès per quatre anys més.

“Estem convençuts que és el millor president d’aquest país i és també el millor candidat per tornar a presentar-se a les eleccions i tenir l’oportunitat de revalidar la confiança de la nostra ciutadania per ser president en una segona legislatura”, ha afirmat el líder d’ERC. Per això l’ha proposat com a candidat perquè el partit “en el moment que pertoqui, amb les eines que corresponguin”, li pugui “fer confiança”.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari