Turull diu que la reunió amb Cerdán ha estat “productiva”

Bolaños apunta que les relacions entre ambdós partits estan "totalment normalitzades"

  El secretari general de Junts, Jordi Turull (ACN)

  La reunió que el secretari general de Junts, Jordi Turull, i el número tres del PSOE, Santos Cerdán, han mantingut aquest dimecres ha estat “productiva” i tindrà continuïtat amb noves trobades a Madrid, Barcelona, i a través del mecanisme de mediació internacional. Així ho ha assegurat Turull un cop finalitzada la reunió, que ha durat prop de dues hores i ha tingut lloc al Congrés dels Diputats. Segons el secretari general de Junts, aquesta ha sigut una “reunió de treball” com “moltes” altres que farà amb el PSOE. “Tenim molta feina a fer, la volem fer ben feta”, ha afirmat.

  Per part del PSOE, el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha apuntat que la trobada s’emmarca en les relacions “totalment normalitzades” entre les dues formacions. “Fa no massa anys, Junts actuava fora de la Constitució i de les institucions democràtiques, i ara amb diàleg i feina, i també dificultats, clar que si, arribem a acords” que “beneficien la vida de les persones”, ha expressat Bolaños.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari