El PSOE apressa la justícia i el Congrés per aclarir l’operació Catalunya

El principal partit de l'executiu central descriu el cas com el "Watergate del govern de Mariano Rajoy"

El president del govern central i líder del PSOE, Pedro Sánchez (Pool Moncloa / Borja Puig de la Bellacasa)

El PSOE ha demanat aquest dimecres actuacions judicials “immediates” i una investigació política al Congrés dels Diputats per aclarir l’operació Catalunya, que ha qualificat de “Watergate del govern de Mariano Rajoy”.

En un comunicat, els socialistes han assegurat que arribaran “fins al final” per investigar els possibles delictes comesos pel govern del PP i han preguntat a l’actual president del partit, Alberto Núñez Feijóo, si col·laborarà per saber què va passar.

“El silenci eixordador de Feijóo i de la resta de càrrecs de rellevància al PP només aprofundeix en la preocupació i ens fa esperar el pitjor: que tot sigui veritat”, ha afegit la formació que lidera el president del Govern, Pedro Sánchez. Els socialistes també s’han preguntat en el mateix text si l’expresident Mariano Rajoy tenia coneixement o participava de la trama, recull l’ACN, fet sobre el qual indiquen que “no és una qüestió menor”.

El PSOE considera que les informacions que estan revelant La Vanguardia i eldiario.es posen de manifest “comportaments gravíssims” en democràcia que requereixen “actuacions judicials immediates i una investigació política en el marc del Congrés”. No especifica, però, si demanarà la compareixença de Rajoy a la cambra baixa, com demanen alguns partits.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari