Per quina raó critiquen al diputat de la CUP Dani Cornellà?

Per com vesteix. El diputat de la CUP Dani Cornellà, exalcalde de Celrà, s’ha convertit en protagonista involuntari de l’últim ple de l’any al Parlament. La seva intervenció sobre la sequera s’ha viralitzat a les xarxes socials, però no pas pel contingut, sinó per la roba que duia, que ha estat criticada per molts usuaris perquè no consideren que sigui prou formal.

El mateix al·ludit es defensava a X, abans Twitter: “Sap greu per la sogra, m’ha regalat un jersei que alguns pensen que no serveix per anar al Parlament, doncs sí us pica… rasqueu. La meva manera de vestir és meva i no la canviaré pas, voleu que vagi amb corbata com si fos un ultraliberal del PDECat o l’Ostrom, doncs no!”. I després reblava: “Primer van anar en contra de les espardenyes, més tard pel jersei i ara pel conjunt! Aneu a pastar fang! Al parlament per capgirar-ho tot, també el classisme”.

Qui no l’ha criticat, ans tot el contrari, ha estat l’expresident de la Generalitat, Quim Torra: “Enhorabona a la teva sogra, Dani, si mai li sobren hores, a mi un d’aquest m’anirien molt bé. Bon Nadal, Alcalde, i endavant Dani Cornellà”. En termes igualment elogiosos es pronunciava també el diputat de Junts, Francesc de Dalmases: “Heu de saber que en Dani Cornellà és dels diputats més sans, compromesos i honestos que corren pel Parlament. I ara, si voleu, us podeu continuar quedant a la superfície”.

Per arrodonir-ho, ahir dijous Cornellà publicava irònicament (o no), acompanyant una foto a on vestia “més formal”: “M’heu convençut, avui he contractat els serveis d’un assessor d’imatge! El que importa és la manera de vestir… res més! #AvuiComençaElCanvi”.

(Visited 358 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari