Per què diu Joel Díaz que Pilar Rahola i Sílvia Orriols són molt amigues?

Joel Díaz, durant la darrera emissió de 'Zona Franca'

L’humorista Joel Díaz s’ha referit a l’amistat que hi hauria entre l’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, i la periodista Pilar Rahola en un comentari a X, arran de la resposta d’Orriols a una publicació de Díaz que anava dirigida a Rahola. L’humorista va mencionar la periodista en un missatge en el qual li preguntava si “considera que 17.000 morts (trobats) i 2’7 milions de persones sense casa són suficient venjança pels atacs de Hamàs de fa 2 mesos o encara no”, al qual Rahola no ha respost.

No obstant això, l’alcaldessa de Ripoll i líder del partit independentista d’extrema dreta Aliança Catalana sí que ha contestat la publicació de Díaz i ha qüestionat si “1400 israelians mereixien ser torturats, violats i assassinats”. “L’Estat d’Israel havia d’abandonar a la seva sort els civils que els terroristes de Hamàs van segrestar? Si el segrestat fossis tu, el teu pare o el teu fill, no voldries que vingués ningú a rescatar-te?”, ha preguntat retòricament Orriols a l’humorista.

En la seva resposta, Díaz ha evitat entrar en un debat amb la líder d’Aliança Catalana i li ha agraït irònicament que hagi respost en nom de Rahola: “Comprendràs que no em posi ara a rebatre els arguments delirants d’algú que es pensa que viu en una pel·li dolenta de templers. En tot cas, gràcies per respondre en nom de la Pilar. Sabia que éreu amigues, però no tant“, ha conclòs l’humorista.

(Visited 418 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari