Junts reclama a Hereu que faci tornar les empreses que van marxar de Catalunya el 2017

El ministre d'Indústria demana als postconvergents col·laboració i "diàleg"

El ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, a la sessió de control al govern central (Congrés dels Diputats)

El diputat de Junts al Congrés Josep Maria Cruset ha exigit aquest dimecres al ministre d’Indústria, Jordi Hereu, que prepari aviat un “pla de retorn” que permeti la tornada de les empreses que van marxar de Catalunya el 2017. “Cal elaborar i executar a curt termini un pla”, ha dit en la sessió de control al govern central, celebrada aquest dimecres a la cambra baixa.

Cruset, que ha recordat que l’acord firmat a Brussel·les entre Junts i el PSOE inclou aquest assumpte, també s’ha preguntat quan es podran veure “els primers resultats tangibles” en aquest camp. Al seu torn, Hereu ha respost que l’executiu central treballarà pel retorn de les companyies, però ha demanat a Junts col·laboració i “diàleg” per fer-ho possible.

“Les decisions de les empreses de marxar tenen a veure amb l’estabilitat política, la seguretat jurídica, el clima que es genera en una societat i els incentius que es poden donar. Anirem treballant en aquests factors, alguns dels quals van fallar el 2017“, ha manifestat Hereu, que ha assegurat que el govern espanyol vol “revertir” la situació.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari