El PSOE denuncia Abascal davant la Fiscalia per delicte d’odi

Patxi López afirma que les paraules del líder de Vox suposen un "perill per a la democràcia" i atien la "violència"

    El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López

    El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha anunciat aquest dimarts que la seva formació presentarà una denúncia per delicte d’odi davant la Fiscalia contra el líder de Vox, Santiago Abascal, per les manifestacions al diari Clarín on afirmava que els espanyols finalment voldrien veure el president del govern central, Pedro Sánchez, “penjat pels peus”.

    A parer de López, les paraules del president del partit d’extrema dreta suposen un “perill per a la democràcia” i atien la “violència” amb el que considera un “a per ells” propiciat per Vox contra Sánchez i el PSOE. “Volem que caigui sobre Abascal i Vox tot el pes del Codi Penal”, ha dit el portaveu socialista en roda de premsa al Congrés.

    La denúncia, segons López, s’està redactant i també inclourà els “atacs” contra les seus del PSOE, que també “constitueixen un exemple clar d’un delicte d’odi contra el PSOE”. En aquest marc, el socialista ha acusat el PP d’haver estat “tebi” en la resposta fruit dels seus acords amb la formació d’ultradreta.

    (Visited 48 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari