Quin redactor de TV3 ha publicat un missatge efímer a X contra Nadia Calviño?

Joan R.Vallvé, redactor de la secció d’Esports de la televisió de la Generalitat. El divendres, poc després de saber-se que Nadia Calviño, vicepresidenta primera del govern espanyol i ministre d’Economia, serà la propera presidenta del Banc Europeu d’Inversions, Vallvé va pujar un missatge despectiu envers ella a la xarxa social X. El missatge començava dient “Curiós que ningú no recordi de qui és filla Nadia Calviño”. I, a continuació, explicava que el seu pare era José María Calviño, ex-director de RTVE que, segons el periodista de TV3, va posar tota mena d’entrebancs a la posada en marxa d’aquesta televisió. El text seguia amb una lamentable al·lusió a l’excel·lent periodista Enric Sopena que més val que no comentem.

El post va tenir uns quants comentaris, alguns dels quals recordaven que els fills no tenen perquè compartir les opinions i les decisions equivocades o encertades dels seus pares. O aquests comentaris el van convèncer que calia eliminar el post o algun directiu de TV3 li va recordar que el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) prohibeix als professionals de TV3 i Catalunya Ràdio expressar opinions públiques que afectin la seva neutralitat. El cas és que el missatge va ser eliminat de la xarxa una estona després d’aparèixer-hi.

Vallvé ha manifestat en nombroses ocasions la seva disconformitat amb el Llibre d’Estil de la CCMA. Ha arribat a qualificar-lo de “morrió”. Al seu perfil de X hi abunden les opinions polititzades. Per exemple, els darrers dies hi ha publicat diverses reflexions sobre els mals resultats dels estudiants catalans en l’informe PISA i aquesta rebolcada a l’ex-diputat de la CUP David Fernández: “Avui sentia el David Fernández de la CUP a Rac1 parlant dels 11 delinqüents de Calella. Anàlisi buit. Molta teoria social, cites literàries, cunyadisme i cap proposta. Per això  com a força política ja són irrellevants”. I perquè se n’assabentés Fernández de la seva opinió el va etiquetar en el missatge.

(Visited 471 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari