El PSC confia que Aragonès complirà sobre Hard Rock, però li retreu retards

La portaveu Èlia Tortolero insta el president de la Generalitat a explicar l'incompliment de terminis abans de negociar sobre els pressupostos

Èlia Tortolero

Foto: ACN, Gerard Artigas

La portaveu del PSC, Èlia Tortolero, ha manifestat aquest dilluns que no renunciaran al complex que Hard Rock vol instal·lar al Tarragonès i que va formar part del pacte de pressupostos de la Generalitat del 2023.

Tortolero ho ha dit en roda de premsa després que la líder dels comuns, Jéssica Albiach, posés com a “línia vermella” aquesta infraestructura per asseure’s a negociar els comptes del 2024 amb el Govern.

En Comú Podem i el PSC tenen postures oposades sobre aquest complex i Tortolero ha insistit que hi ha un acord amb el Govern: “Confiem en la paraula i la signatura del president”. No obstant això, Tortolero ha afirmat que s’estan incomplint els pactes i ha avisat que no iniciaran negociacions sobre els pressupostos fins que “es faci el compliment d’aquests acords”.

“No es pot estar tant temps donant-hi voltes i si no es pot complir que expliquin per què”, ha criticat, i ha emplaçat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè “si no pot complir els terminis que expliqui per què”, afegeix la mateixa informació.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari