Trias admet que li va sortir “fatal” el desallotjament de Can Vies

El líder de Junts a l'Ajuntament de Barcelona aplaudeix la desocupació del Kubo i la Ruïna

    L'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, parla durant el consell nacional del partit (ACN)

    El president del grup municipal de TriasxBCN (Junts), Xavier Trias, ha aplaudit l’actuació dels Mossos d’Esquadra en el desallotjament de les cases ocupades el Kubo i la Ruïna de la Bonanova, i ha assegurat que “s’està fent ben fet, tal com s’ha de fer”. En una xerrada amb estudiants de periodisme al campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el líder de Junts a l’Ajuntament de Barcelona ha admès la dificultat d’aquesta mena d’operatius, i ha mencionat el que va dur-se a terme a Can Vies l’any 2014, quan ell era alcalde de la ciutat.

    “Hi ha vegades que intentes fer les coses ben fetes i et surten malament. Jo vaig fer el desallotjament de Can Vies i em va sortir fatal”, ha admès Trias. Durant l’acte, un alumne li ha preguntat si creia que l’alcalde Jaume Collboni l’havia superat per la dreta com a candidat d’ordre, però l’exbatlle ho ha negat i ha apuntat que el socialista fa coses que ell també hagués fet.

    “No crec que em superi en aquest sentit. No és una qüestió de dretes o esquerres. Mani qui mani en aquesta ciutat hi ha d’haver ordre”, ha respost Trias, que ha assegurat que és clau que un batlle confiï en les forces d’ordre públic perquè aquestes se sentin reforçades.

    (Visited 60 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari