Els okupes del Kubo i la Ruïna convoquen una manifestació dissabte en “venjança” pel desallotjament

"Res ha acabat, tot continua", indica el cartell de la protesta, que es farà a la plaça Alfonso Comín de Barcelona

  Manifestació contra el desallotjament de les cases ocupades el Kubo i la Ruïna (ACN)

  Membres del col·lectiu okupa de les cases la Ruïna i el Kubo de la Bonanova de Barcelona han fet una crida a través de les xarxes socials a manifestar-se aquest dissabte a la tarda “en venjança” pel desallotjament dels edificis ocupats que els Mossos d’Esquadra han dut a terme aquest dijous.

  “Res ha acabat, tot continua”, ha publicat a X el compte del Centre Social Okupat La Ruïna, que ha convocat la protesta d’aquest dissabte a les set de la tarda a la plaça Alfonso Comín, al barri de Vallcarca. En el desallotjament, els Mossos han detingut set persones que han trobat a l’interior de les cases ocupades.

  (Visited 100 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari